Få 3 tilbud på en billig bryllupsmenu

Vi indhenter op til 3 tilbud fra gode restauranter, caféer og køkkener i dit område.

Få 3 tilbud på catering

Derfor skal vi hjælpe dig:

Du sparer tid

Du skal ikke bruge tid på at finde den rette leverandør - vi sørger for de kommer til dig.

Du sparer penge

Når vi indhenter tilbud til dig, ved leverandørerne, at de er i konkurrence og laver derfor et ekstra godt tilbud.

Det er gratis og uforpligtende

Vitam er en gratis formidlingstjeneste, derfor er dine tilbud 100% uforpligtende - det er op til dig, om du vil benytte dem.

Sådan får du dine tilbud:

1.

Udfyld formularen

Udfyld formularen og indsend din forespørgsel til vores partnere.

2.

Modtag 3 tilbud

Modtag og sammenlign dine 3 tilbud.

3.

Vælg tilbud

Vælg det tilbud der passer bedst til dig og dit arrangement.

Aarhus stiftstidende
Aarhus stiftstidende

Skal du holde bryllup? Det kan ende med at blive en dyr fornøjelse – derfor vælger mange brudepar at bestille en billig bryllupsmenu. Det kan sagtens være super lækkert mad, selvom det ikke er en 5-retters gourmet menu.

Uanset om I har et budget på 150 kroner per kuvert eller et budget på 800 kroner per kuvert kan vi hjælpe jer med at indhente op til 3 unikke tilbud. Udfyld formularen og indtast dine ønsker til maden. Jo bedre beskrivelse du laver desto mere relevante bliver de tilbud, som du modtager.

Spar penge på bryllup & bestil en billig bryllupsmenu

Der er mange penge at spare, når du skal holde bryllup. Der er stor forskel på prisen ved at holde brylluppet hjemme kontra på et slot. Hvis du holder et bryllup for 100 personer kan det koste alt fra 20.000 til 200.000 kroner, hvor den billigste løsning er at slå et festtelt op i haven og bestille helstegt pattegris og den dyreste er at bestille en 8-retters luksus menu på et slot.

Når du indtaster oplysningerne omkring dit bryllup hjælper vi dig med at få 3 tilbud på maden til dit bryllup. Din opgave bliver sendt i udbud blandt de bedste spisesteder i Aarhus, København, Aalborg, Odense eller en hvor du nu bor. Indenfor 24 timer får du op til 3 tilbud, som er skræddersyet til dit bryllup – også selvom du efterspørger en billig bryllupsmenu.