Få 3 tilbud på billig catering til din fest

Vi indhenter op til 3 tilbud fra gode restauranter, caféer og køkkener i dit område.

Få 3 tilbud på catering

Derfor skal vi hjælpe dig:

Du sparer tid

Du skal ikke bruge tid på at finde den rette leverandør - vi sørger for de kommer til dig.

Du sparer penge

Når vi indhenter tilbud til dig, ved leverandørerne, at de er i konkurrence og laver derfor et ekstra godt tilbud.

Det er gratis og uforpligtende

Vitam er en gratis formidlingstjeneste, derfor er dine tilbud 100% uforpligtende - det er op til dig, om du vil benytte dem.

Sådan får du dine tilbud:

1.

Udfyld formularen

Udfyld formularen og indsend din forespørgsel til vores partnere.

2.

Modtag 3 tilbud

Modtag og sammenlign dine 3 tilbud.

3.

Vælg tilbud

Vælg det tilbud der passer bedst til dig og dit arrangement.

Aarhus stiftstidende
Aarhus stiftstidende

Overvejer du at bestille catering til din fest? Få 3 tilbud på maden til din fest ved at udfylde dette skema – det er gratis og uforpligtende!

Skal man holde et arrangement eller en fest, kan det være en god idé at se sig om efter billig catering. Hvis man kan finde et godt cateringfirma, som kan levere mad til ens område, og samtidig gøre det til en billig pris, kan man få en suveræn madoplevelse, som gæsterne ikke vil glemme.

Overvejer du at bestille mad ud af huset til din fest? Find billig mad til fest her.

Billig catering er efterhånden meget populært blandt folk der skal holde fest eller andre arrangementer. Det giver dig som vært, en unik mulighed for at få et eller flere gode måltider mad til det arrangement du skal holde, uden at betale alt for mange penge for det. At få catering eller mad ud af huset kan nemlig godt skræmme mange personer væk, fordi priserne nogle gange kommer op i et højt prisleje.

Dog er det stadig muligt at finde billig catering, så du kan servere god mad for dine gæster, uden at betale en formue for det. Den mad du kan bestille, når du køber billig catering kan være alt fra fine portionsanrettede gourmetmenuer, til store buffeter eller helstegt pattegris til sommerfesten. Mulighederne er mange, og finder man et godt cateringfirma der kan levere maden, er det næsten kun fantasien der sætter grænser.

Eksempel på en billig catering buffet

Der er mange muligheder, når man skal bestille mad til sin fest. En traditionel buffet kunne se sådan ud:

Eksempel på billig buffet

 • Honningglaseret skinke med sennep
 • Oksecuvettesteg
 • Portetærte med bacon
 • Flødekartofler
 • Pommes rösti
 • Forskellige pastasalater og grønne salater
 • Æbletrifli med makroner og vanilije

Eksempel på moderne buffet

 • Rosastegt oksefilet
 • Lammebov
 • Pastasalat med frisk basilikum, chili og parmesan
 • Kartofler vendt i dild/sennep dressing
 • Tomatsalat med mozzarella
 • Chokoladekage med nødder og appelsin

Inspiration til en billlig buffet

Hvor skal man kigge efter billig catering?

Til at starte med, kan man altid spørge familie og venner om de kender et godt og billigt cateringfirma, som de har gode erfaringer med. Her er man sikker på at få erfaringer fra folk man stoler på, og som gerne vil hjælpe en. Dog er venner og familie langt fra den eneste måde, man kan finde billig catering på.

Der er nemlig mange andre måder hvorpå man kan finde billig catering til sit bryllup, konfirmation, julefrokost eller lignende. En af de nemmeste måder vil være at kigge rundt på nettet, og finde en masse forskellige firmaer, der leverer catering eller mad ud af huset. Dog er mange af de priser du finder på nettet vejledende, og det er derfor svært at regne ud hvor meget et cateringfirma skal have for lige netop din opgave, hvis du har specielle ønsker til menuen eller andre krav.

Dette gør også at de forskellige firmaer kan være svære at sammenligne med hinanden, og dermed sammenligne prisen på lige præcis din opgave. Dette er der dog kommet en løsning på nu, og den vil gøre det nemmere for dig at finde Mad ud af huset, end nogensinde før. Læs mere om prissammenligninger på forbruger.dk.

Find billig catering i Aarhus og København på vitam.dk

Den absolutte nemmeste måde hvorpå du kan finde billig catering til dit arrangement i Aarhus og København er ved at benytte dig af vores tjeneste. Her kan du få 3 uforpligtende tilbud på billig mad ud af huset – ganske gratis, hurtigt og nemt.

Du starter med at udfylde formularen, hvor du beskriver detaljerne omkring dit arrangement. Du fortæller blandt andet hvilken mad du skal have leveret, hvor mange mennesker der kommer, samt hvor maden skal leveres, og hvad dit budget er.

Denne formular vil blive sendt ud til cateringfirmaer i din by og de firmaer der kan varetage din opgave, vil naturligvis være interesserede i at få dig som kunde. Kort efter formularen er send ud, modtager du 3 tilbud, på catering til lige præcis dit arrangement. Siden disse firmaer er i konkurrence med hinanden, vil de presse prisen i bund, hvorfor du kan være sikker på at du kommer til at få billig catering til din fest.

VITAM er en gratis og uforpligtende tjeneste, hvilket betyder at du ikke er tvunget til at vælge nogen af de tilbud du får, fra hvis du ikke finder dem attraktive. Derfor er du sikker på ikke at skulle betale, medmindre du vælger at bestille mad, fra et af firmaerne.

At bruge VITAM er hurtigt og nemt, og her skal du ikke bruge utallige timer på selv at lede efter et cateringfirma – de kommer nemlig lige til dig!