Få 3 tilbud på en billig konfirmationsmenu

Vi indhenter op til 3 tilbud fra gode restauranter, caféer og køkkener i dit område.

Få 3 tilbud på catering

Derfor skal vi hjælpe dig:

Du sparer tid

Du skal ikke bruge tid på at finde den rette leverandør - vi sørger for de kommer til dig.

Du sparer penge

Når vi indhenter tilbud til dig, ved leverandørerne, at de er i konkurrence og laver derfor et ekstra godt tilbud.

Det er gratis og uforpligtende

Vitam er en gratis formidlingstjeneste, derfor er dine tilbud 100% uforpligtende - det er op til dig, om du vil benytte dem.

Sådan får du dine tilbud:

1.

Udfyld formularen

Udfyld formularen og indsend din forespørgsel til vores partnere.

2.

Modtag 3 tilbud

Modtag og sammenlign dine 3 tilbud.

3.

Vælg tilbud

Vælg det tilbud der passer bedst til dig og dit arrangement.

Aarhus stiftstidende
Aarhus stiftstidende

Skal du holde konfirmation? Udfyld formularen øverst på siden og få 3 tilbud på mad til din konfirmation!

Vi samarbejder med landets bedste restauranter, caféer og køkkener. De sidder klar til at give tilbud på en billig konfirmationsmenu til din fest!

Få tilbud på en billig konfirmationsmenu

Når du skal holde konfirmation kan det hurtigt ende med at blive en dyr fornøjelse. En typisk kuvertpris på en konfirmationsmenu er 200 kroner. Her får du virkelig nogle lækre råvarer, men det er samtidig også mange penge, hvis du har mange gæster. Du kan sagtens få en lavere kuvertpris, hvis du ønsker det. Udfyld formularen øverst på siden og indtast informationer omkring dit arrangement. Du kan angive hvor meget du vil give per kuvert for at få det mest relevante tilbud til din opgave.

Generelt er det nemmere at finde en billig konfirmationsbuffet fremfor en konfirmationsmenu, da menuer tager længere tid at lave for kokken. Kokken skal anrette hver eneste ret til hver kuvert. I en buffet skal kokken typisk anrette 10 til 15 retter, hvilket sparer meget tid.

Få et skræddersyet tilbud på en billig konfirmationsmenu

Uanset om du har et budget, som hedder 300 kroner per kuvert eller om du har et budget som hedder 125 kroner per kuvert kan vi hjælpe dig med at indhente 3 tilbud på din catering-opgave. Når du indsender din opgave via vores system får du indenfor 24 timer op til 3 skræddersyede tilbud, som er helt unikke i forhold til dine ønsker.

Det er slut med at bruge tid på at ringe til en masse spisesteder, når du skal bestille en billig konfirmationsmenu i Aarhus, Købehavn eller en tredje by. Du skal ikke bruge tid på at finde relevante spisesteder, og holde styr på deres tilbud over telefonen. Når du har indsendt din opgave får du adgang til din personlige side, hvor du kan se dine skræddersyede tilbud og kontakte spisestederne.

Udfyld formularen og kom i gang med det samme!