Få 3 tilbud på billig mad ud af huset

Vi indhenter op til 3 tilbud fra gode restauranter, caféer og køkkener i dit område.

Få 3 tilbud på catering

Derfor skal vi hjælpe dig:

Du sparer tid

Du skal ikke bruge tid på at finde den rette leverandør - vi sørger for de kommer til dig.

Du sparer penge

Når vi indhenter tilbud til dig, ved leverandørerne, at de er i konkurrence og laver derfor et ekstra godt tilbud.

Det er gratis og uforpligtende

Vitam er en gratis formidlingstjeneste, derfor er dine tilbud 100% uforpligtende - det er op til dig, om du vil benytte dem.

Sådan får du dine tilbud:

1.

Udfyld formularen

Udfyld formularen og indsend din forespørgsel til vores partnere.

2.

Modtag 3 tilbud

Modtag og sammenlign dine 3 tilbud.

3.

Vælg tilbud

Vælg det tilbud der passer bedst til dig og dit arrangement.

Aarhus stiftstidende
Aarhus stiftstidende

Skal du holde fest? Få 3 tilbud på maden fra gode leverandører i din by ved at udfylde dette skema – Det er gratis og uforpligtende!

Du skal se dig godt for, når du bestiller billig mad ud af huset, for det er næsten umuligt at gå til to forskellige firmaer, og betale præcis den samme pris, for det samme måltid mad. Derfor er det vigtigt at du undersøger hvilke muligheder du har, når du skal have leveret mad ud af huset.

Eksempel på billig buffet til fest – Få billig mad ud af huset

Der findes utallige retter, som du kan kombinere, når du skal bestille mad til din fest. Hvis budgettet ikke er særlig stort giver det god mening at bestille mere traditionelle buffeter og eller menuer, da de typisk er lidt billigere end moderne buffeter eller 3-retters menuer. En traditionel buffet kunne indeholde:

Eksempel på klassisk dansk buffet ud af huset

 • Ribbensteg m. rødkål og skysauce
 • Tartelet i høns med asparges
 • Laksemousse m. rejer, kaviar og dilddressing
 • Brune kartofler
 • Flødekartofler
 • Bland-selv salat
 • Jordbærtrifli og citronformage.

Eksempel på moderne billig buffet

 • Honningglaseret skinke med sennep
 • Oksecuvettesteg
 • Portetærte med bacon
 • Flødekartofler
 • Pommes rösti
 • Forskellige pastasalater og grønne salater
 • Æbletrifli med makroner og vanilije

Hvis man vil spare penge kan man selvfølgelig også vælge at lave forret og dessert selv. Det vil typisk betyde at kuvertprisen bliver noget lavere, men prisen for levering af maden er typisk også lidt højere, da køkkenet tjener færre penge ved at du selv laver forret og dessert.

Inspiration til buffet – Klassisk billig mad ud af huset

Prisen afhænger af årstid og begivenhed

Når du skal fastlægge et budget, kan du altid regne med at prisen varierer alt efter hvor mange der kommer til arrangementet, og hvilken slags mad der skal leveres. De fleste priser på mad ud af huset bliver regnet ud per kuvert (per person) og det er derfor også naturligt nok, at prisen stiger, jo flere personer der kommer til dit arrangement. Hertil gør det selvfølgelig også en forskel om du skal have buffet eller om hver portion skal leveres fint anrettet på en tallerken, til hver person.

De ting der også betyder noget, når du skal have bestilt billig mad ud af huset, er blandt andet hvilken begivenhed du skal have mad til. Skal du have mad til et fint bryllup, hvor gastronomien skal være af højeste kvalitet, og maden ikke kun skal være en fryd for smagsløgene men også for øjnene, er det selvfølgelig meget naturligt at prisen per kuvert bliver dyrere.

Har man derimod bestilt en stor omgang buffet, som blot består af simple råvarer som for eksempel kartofler og andet, er det ikke sikkert man skal betale helt så meget. Hertil kommer også, hvilken årstid det er. Skal du bestille et specielt måltid mad, med råvarer der er svære at få fat i på den givne årstid, er det klart at du kigger på en dyrere pris end normalt. Prisen afhænger desuden også af hvilket område du skal have maden leveret til. Leveringsprisen er normaltvis lavere i store byer som Aarhus og København, da restauranten eller køkkenet kan levere til andre kunder på under den samme transport.

Find billig mad ud af huset i Aarhus og Købnehavn her

En måde hvorpå du kan finde billig mad ud af huset, uanset hvilket arrangement du skal holde, og uanset hvilken tid på året det er, er ved at benytte dig af den nye online danske tjeneste, VITAM. Her har du mulighed for at finde den helt rigtige leverandør af catering, helt uden at det skal koste dig en krone.

VITAM virker på den måde, at du udfylder en online formular, hvori du beskriver, hvor mange mennesker der forventes at komme til dit arrangement, og hvilken slags mad du gerne vil have leveret. Udover dette beskriver du også hvordan dit budget ser ud, samt hvor arrangementet skal holdes, og så videre.

Herefter vil denne formular blive sendt ud til cateringfirmaer i Danmark, som kan varetage din opgave. De firmaer og restauranter, der kan opfylde dine krav til både mad, levering og budget, vil være interesserede i at få dig som kunde. Du vil nemlig kort efter modtage 3 tilbud på billig mad ud af huset og catering, fra 3 forskellige cateringfirmaer.

Disse firmaer konkurrerer alle sammen om at vinde dig som kunde, og du kan derfor være sikker på at prisen er presset i bund, for at der er større chance for at de bliver valgt af dig. På denne måde er du sikker på at kunne få billig mad ud af huset, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Blot ved at benytte dig af VITAM. På forbruger.dk kan du læse 5 gode råd til prissammenlingsportaler om vitam.dk.

Ønsker du ikke at modtage mad ud af huset fra nogle af de firmaer der har tilbudt sig, er du ikke forpligtet til at vælge et af dem. Det er nemlig både gratis og uforpligtende at bruge VITAM, så du skal ikke af med en enkelt krone, medmindre du beslutter dig for at hyre et cateringfirma til dit arrangement.