Få 3 tilbud på billig catering til bryllup

Vi indhenter op til 3 tilbud fra gode restauranter, caféer og køkkener i dit område.

Få 3 tilbud på catering

Derfor skal vi hjælpe dig:

Du sparer tid

Du skal ikke bruge tid på at finde den rette leverandør - vi sørger for de kommer til dig.

Du sparer penge

Når vi indhenter tilbud til dig, ved leverandørerne, at de er i konkurrence og laver derfor et ekstra godt tilbud.

Det er gratis og uforpligtende

Vitam er en gratis formidlingstjeneste, derfor er dine tilbud 100% uforpligtende - det er op til dig, om du vil benytte dem.

Sådan får du dine tilbud:

1.

Udfyld formularen

Udfyld formularen og indsend din forespørgsel til vores partnere.

2.

Modtag 3 tilbud

Modtag og sammenlign dine 3 tilbud.

3.

Vælg tilbud

Vælg det tilbud der passer bedst til dig og dit arrangement.

Aarhus stiftstidende
Aarhus stiftstidende

Leder du efter en godt restaurant eller køkken til dit bryllup i Aarhus, København, Odense, Aalborg eller en femte by? På vitam.dk kan du få tilbud på billig catering til bryllup fra 3 spisesteder i dit område. Udfyld formularen og få 3 tilbud i dag – det er gratis & uforpligtende!

Vi har udviklet vitam.dk til dig, som gerne vil spare tid og penge, når du skal bestille billig catering til bryllup. Når du indsender din opgave via formularen finder vi de mest relevante spisesteder i forhold til dine ønsker.

Eksempel på en billig bryllupsmenu ud af huset

Mange brudepar vælger at bestille en bryllupsmenu fremfor en buffet. Ofte fremstår en menu lidt mere eksklusiv, hvilket tiltaler mange brugepar. En bryllupsmenu kunne være:

  • Forret: Tynde skiver af saltrimet laks – serveret med aspargesterrine og tomatkonfit.
  • Hovedret: Unghane med svampe, spinat, bagte gulerødder med hønseglace og ristede kartofler.
  • Dessert: Kold bærsuppe med vaniljeis.

Råvarerne afhænger dog af årstiderne, og en kold bærsuppe er da heller ikke en typisk vinterdessert. Derfor kunne en bryllupsmenu også være:

  • Forret: Hellefisk med pesto, marinede rejer, mango puré og friskbagt brød.
  • Hovedret: Grillet rensdyrfilet med sommergrønt og kartoffel i sprødt
  • Dessert: Jordbær og rabarber trifli med makroner og vaniljecreme

Inspiration til billig bryllupsmenu

Billig catering til bryllup – bryllupsmenu eller buffet?

Når du vælger en bryllupsmenu, kan du ofte vælge, om det skal være portionsanretninger eller buffet. Det er selvfølgelig helt op til dig, hvilken slags menu du vælger, men der er fordele og ulemper ved begge.

Vælger man en billig bryllupsmenu med portionsanretninger, er det lidt nemmere at bestille en korrekt mængde mad, da man ofte kommer til at bestille for meget eller for lidt, når det er buffet, da folk jo spiser meget forskelligt. Ulempen ved at bestille med portionsanretninger er så bare, at det ofte er lidt dyrere.

Vælger man en billig bryllupsmenu med buffet, vil stort set alle gæster kunne få det mad, som de ønsker, og selv kræsne folk vil kunne nyde noget lækkert mad. Buffet er ofte også billigere, i forhold til hvis man bestiller med portionsanretninger. Det negative ved en buffet er dog bare, at man nemt kan komme til at bestille for lidt eller for meget, da man ikke altid kan regne med hvor meget folk kan spise. Det er selvfølgelig bedst, hvis der er lidt for meget, end lidt for lidt, og ofte kan det overskydende mad jo sagtens gemmes et par dage.

Hvis du skal planlægge billig catering til bryllup kan vi hjælpe dig med at indhente 3 skræddersyede tilbud. Vi kan hjælpe dig uanset om du skal bruge billig catering til bryllup i Aarhus, København eller en tredje by. Vi hjælper mere end 6.000 gæster hver måned med at indhente tilbud på for eksempel mad ud af huset til bryllup – vi kan også hjælpe dig!

Hvis du skal bruge musik til dit bryllup kan du finde din musiker på eventzonen.dk.