Få 3 tilbud på billig catering til din fest

Vi indhenter op til 3 tilbud fra gode restauranter, caféer og køkkener i dit område.

Få 3 tilbud på catering

Derfor skal vi hjælpe dig:

Du sparer tid

Du skal ikke bruge tid på at finde den rette leverandør - vi sørger for de kommer til dig.

Du sparer penge

Når vi indhenter tilbud til dig, ved leverandørerne, at de er i konkurrence og laver derfor et ekstra godt tilbud.

Det er gratis og uforpligtende

Vitam er en gratis formidlingstjeneste, derfor er dine tilbud 100% uforpligtende - det er op til dig, om du vil benytte dem.

Sådan får du dine tilbud:

1.

Udfyld formularen

Udfyld formularen og indsend din forespørgsel til vores partnere.

2.

Modtag 3 tilbud

Modtag og sammenlign dine 3 tilbud.

3.

Vælg tilbud

Vælg det tilbud der passer bedst til dig og dit arrangement.

Aarhus stiftstidende
Aarhus stiftstidende

Overvejer du at bestille billig catering til fest i København, Aarhus, Odense, Aalborg eller en femte by? Få 3 tilbud på billig catering til din fest ved at udfylde dette skema – det er gratis og uforpligtende!

Eksempel på billig buffet til fest

Der findes mange forskellige buffeter, som du kan bestille til festen. Du kan både bestille klassisk dansk mad, en spansk buffet eller en brunch buffet. En traditionel buffet kunne indeholde:

Inspiration til billig fest buffet og menu

 

Billig catering er den nemme løsning

At få catering til fest er den nemmeste måde afviklet maden til din fest, da du hverken skal tænke på indkøb af madvarer, at lave mad til mange mennesker og dermed heller ikke sætte mange timer af til det. Hermed får du tid til det der virkelig betyder noget, hvilket i langt de fleste tilfælde vil være at være sammen med dine gæster.

Når man skal holde et arrangement, hvor der kommer mange mennesker kan det være besværligt, selv at skulle stå for madlavningen. Der er tusindvis af andre ting man skal se til, uanset hvad for en fest man skal holde. Derfor vælger mange at få mad udefra, når de skal holde arrangementer. Dette kan hjælpe med at minimere noget af stressen, og samtidig sikrer man sig at det måltid man får, er lavet af professionelle.

Find billig mad til festen med VITAM

Vil du være sikker på at du får den bedste fest, er det også vigtigt, at maden er i top. Derfor skal du ud og finde flere forskelige cateringfirmaer, så du kan få det bedste tilbud, på mad til fest. Ofte står man som kunde med spørgsmål som: Hvem kan levere mad til mit område? Hvor mange penge skal jeg forvente at komme af med? Hvad hvis jeg har specielle ønsker til menuen?

Vi hjælper dig med at finde billig catering til fest i din by. Få 3 uforpligtende tilbud ved at udfylde formularen øverst på siden og kom i gang med det samme!