Få 3 tilbud på billig catering til studenterfest

Vi indhenter op til 3 tilbud fra gode restauranter, caféer og køkkener i dit område.

Få 3 tilbud på catering

Derfor skal vi hjælpe dig:

Du sparer tid

Du skal ikke bruge tid på at finde den rette leverandør - vi sørger for de kommer til dig.

Du sparer penge

Når vi indhenter tilbud til dig, ved leverandørerne, at de er i konkurrence og laver derfor et ekstra godt tilbud.

Det er gratis og uforpligtende

Vitam er en gratis formidlingstjeneste, derfor er dine tilbud 100% uforpligtende - det er op til dig, om du vil benytte dem.

Sådan får du dine tilbud:

1.

Udfyld formularen

Udfyld formularen og indsend din forespørgsel til vores partnere.

2.

Modtag 3 tilbud

Modtag og sammenlign dine 3 tilbud.

3.

Vælg tilbud

Vælg det tilbud der passer bedst til dig og dit arrangement.

Aarhus stiftstidende
Aarhus stiftstidende

Leder du efter et godt køkken, som kan lave catering til studenterfest i Aarhus, København, Aalborg eller Odense? På vitam.dk kan du få 3 tilbud på catering til din studenterfest fra gode leverandører i dit område. Udfyld formularen på denne side – det er gratis & uforpligtende!

Eksempel på billig studenterfest buffet

Der er mange muligheder, når man skal bestille en buffet til sin studenterfest. En traditionel buffet til studenterfesten kunne se sådan ud:

Inspiration til billig studenterfest menu

Billig mad ud af huset til studenterfest

Mange studenter vælger at bestille catering til studenterfest i stedet for at holde et sammenskudsgilde. Når du bestiller catering eller mad ud af huset til studenterfesten skal du ikke bruge tid og energi på at lave maden selv. Det er svært at være en god vært og have det sjovt, når man på samme tid skal holde styr på 4 gryder, én ovn og en frituregryde. Det kan hurtigt blive uoverskueligt at lave mad til studenterfesten og resultatet bliver sjældent ligeså godt, som når man bestiller mad udefra.

Vi har startet vitam.dk til dig, som skal bestille catering til studenterfesten. Ved at udfylde formularen øverst på siden får du tilbud fra op til 3 spisesteder, som tilbyder menuer og buffeter til studenterfesten i dit område. Vi har spisesteder tilknyttede, som leverer mad til studenterfesten til alt fra Aarhus, København, Herning eller Hjørring.