Få 3 tilbud på billig catering til din fest

Vi indhenter op til 3 tilbud fra gode restauranter, caféer og køkkener i dit område.

Få 3 tilbud på catering

Derfor skal vi hjælpe dig:

Du sparer tid

Du skal ikke bruge tid på at finde den rette leverandør - vi sørger for de kommer til dig.

Du sparer penge

Når vi indhenter tilbud til dig, ved leverandørerne, at de er i konkurrence og laver derfor et ekstra godt tilbud.

Det er gratis og uforpligtende

Vitam er en gratis formidlingstjeneste, derfor er dine tilbud 100% uforpligtende - det er op til dig, om du vil benytte dem.

Sådan får du dine tilbud:

1.

Udfyld formularen

Udfyld formularen og indsend din forespørgsel til vores partnere.

2.

Modtag 3 tilbud

Modtag og sammenlign dine 3 tilbud.

3.

Vælg tilbud

Vælg det tilbud der passer bedst til dig og dit arrangement.

Aarhus stiftstidende
Aarhus stiftstidende

Skal du holde fest? Få 3 tilbud på maden fra gode leverandører i din by ved at udfylde dette skema – Det er gratis og uforpligtende!

Eksempel på catering buffet og menu til festen

Der findes mange forskellige buffeter og menuer, som du kan bestille til din fest. Du kan både bestille klassisk dansk mad, en fransk 3-retters menu eller en brunch buffet. En traditionel buffet kunne indeholde:

Inspiration til festmad

 

Billig catering til festen

Der findes rigtigt mange forskellige catering-leverandører, og alt efter hvad man søger efter, vil man stort set altid kunne finde noget, der passer lige netop til sine egne behov. Tidligere var catering måske noget man mest forbandt med gammel dansk mad, men i dag kan du sagtens få noget mere spændende og nytænkende mad.

Det er ikke kun maden, der er forskel på, ved de forskellige leverandører. Prisen er en af de faktorer, hvor de skiller sig meget ud, men da Vitam altid forhåndsgodkender samtlige leverandører, der ønsker at komme på servicen, kan du sagtens stole på, at din mad vil være super lækker og velsmagende, når du får den leveret.

Du må endelig ikke være i tvivl, om kvaliteten af maden der kan bestilles på Vitam. Det man oftest betaler for, ved en dyrere catering-leverandør er, at anretningen af maden måske er lidt lækrere, end blot at få det i en kølebokse, hvor der er smidt på nogen kedelige fade.

Grill catering

Noget som er rigtigt populært at bestille som catering, er grill, og særligt helstegt pattegris. Selvfølgelig skal det ikke være et alt for lille selskab, hvis man skal kunne fortære en hel gris, men er man nok til dette, er det helt bestemt også værd at prøve.

Helstegt pattegris er rent faktisk ikke ret dyrt, selvom man måske nok kunne tro, at det var dyrt at få kørt en hel gris igennem, men er man nok til at kunne spise den, så er det bestemt ikke fordi, det skiller sig meget ud i prisen, i forhold til de mange andre retter og buffeter der er mulighed for at bestille.

Har du ikke prøvet grill catering og særlig helstegt pattegris, er det bestemt værd at prøve. Det er nemt og hurtigt, at finde leverandører der kan levere dette, ved at bruge den smarte sorteringsmenu i venstre side.

Gourmet catering

Ligesom vi tidligere har beskrevet, at der findes billig catering, findes der bestemt også catering i høj kvalitet. På Vitam byder vi alle catering-leverandører velkomne, og vi strækker også fra både den billige til den dyre leverandør.

Vitam kvalitetssikrer samtlige leverandører inden de kommer op på hjemmesiden, så derfor kan du altid være sikker på, at du får god kvalitet, uanset hvilken leverandør du ender med at bestille ved.

Det der ofte koster lidt ekstra er, at retterne er lidt mere unikke og innovative, og måske er anretningen også lidt mere spændende. Nogen gange behøves det ikke at være nyt og innovativt, eller have en flot anretning, men andre gange vil man måske bare gerne forkæle sig selv og sine gæster lidt ekstra.