Få 3 tilbud på billig julefrokost menu ud af huset 2015

Vi indhenter op til 3 tilbud fra gode restauranter, caféer og køkkener i dit område.

Få 3 tilbud på catering

Derfor skal vi hjælpe dig:

Du sparer tid

Du skal ikke bruge tid på at finde den rette leverandør - vi sørger for de kommer til dig.

Du sparer penge

Når vi indhenter tilbud til dig, ved leverandørerne, at de er i konkurrence og laver derfor et ekstra godt tilbud.

Det er gratis og uforpligtende

Vitam er en gratis formidlingstjeneste, derfor er dine tilbud 100% uforpligtende - det er op til dig, om du vil benytte dem.

Sådan får du dine tilbud:

1.

Udfyld formularen

Udfyld formularen og indsend din forespørgsel til vores partnere.

2.

Modtag 3 tilbud

Modtag og sammenlign dine 3 tilbud.

3.

Vælg tilbud

Vælg det tilbud der passer bedst til dig og dit arrangement.

Aarhus stiftstidende
Aarhus stiftstidende

Skal du holde julefrokost? Få 3 tilbud på julefrokost maden fra gode leverandører i din by ved at udfylde dette skema – Det er gratis og uforpligtende!

Vi gør det nemt for dig, når du skal have billig julefrokost menu ud af huset. I stedet for at gennemgå markedet på egen hånd kan du få 3 uforpligtende tilbud på julefrokosten i København, Aarhus eller en tredje by.

Billig julefrokost menu ud af huset 2015

Der er meget tid og penge at spare ved at indhente tilbud på din julefrokost menu ud af huset 2015. Ved at indhente tilbud på din julefrokost menu kan du hurtigt og nemt få skræddersyede tilbud, som tager udgangspunkt i lige præcis din fest. Det giver dig mulighed for at få bedre overblik, hvis du ikke kender alle spisestederne i dit område – og hvem gør det? Husk det er helt uforpligtende at få tilbud på din julefrokost menu ud af huset 2015 – du bestemmer selv om du vælger at bestille en af menuerne, som du bliver tilbudt.

Forslag til billig julefrokost mad

Selvom der også er stort behov for catering til bryllupper, konfirmationer og diverse fødselsdage, så er der alligevel størst behov for julefrokost catering. Alle har en opfattelse af, hvordan menuen til en rigtig julefrokost skal være, men grundlæggende er der vel bred enighed om, at følgende retter er på julefrokost menuen:

Inspiration til billig julefrokost menu ud af huset 2015

Billig julefrokost ud af huset i København, Aarhus eller en tredje by

Når du skal bestille julefrokost ud af huset kan du få 3 tilbud via formularen på denne side. Vi hjælper mere end 6000 gæster med at få tilbud på mad ud af huset til deres fest.

Når du vælger at indhente tilbud via vores system sparer du både penge og tid. Du skal ikke kontakte en række spisesteder, som leverer julefrokost ud af huset, og holde styr på deres tilbud. Vi har udviklet et system, hvor spisestederne kommer til dig og giver dig et skræddersyet tilbud, som passer til din julefrokost. Spisestederne ved at de er konkurrence med hinanden, hvilket betyder at du får en ekstra god pris.