Få 3 tilbud på billig mad ud af huset i Odense

Vi indhenter op til 3 tilbud fra gode restauranter, caféer og køkkener i dit område.

Få 3 tilbud på catering

Derfor skal vi hjælpe dig:

Du sparer tid

Du skal ikke bruge tid på at finde den rette leverandør - vi sørger for de kommer til dig.

Du sparer penge

Når vi indhenter tilbud til dig, ved leverandørerne, at de er i konkurrence og laver derfor et ekstra godt tilbud.

Det er gratis og uforpligtende

Vitam er en gratis formidlingstjeneste, derfor er dine tilbud 100% uforpligtende - det er op til dig, om du vil benytte dem.

Sådan får du dine tilbud:

1.

Udfyld formularen

Udfyld formularen og indsend din forespørgsel til vores partnere.

2.

Modtag 3 tilbud

Modtag og sammenlign dine 3 tilbud.

3.

Vælg tilbud

Vælg det tilbud der passer bedst til dig og dit arrangement.

Aarhus stiftstidende
Aarhus stiftstidende

Skal du bestille billig mad ud af huset i Odense? Få 3 tilbud på billig catering i Odense. Vi har samlet de bedste spisesteder i Odense, som tilbyder mad ud af huset. Det er gratis og uforpligtende at modtage 3 tilbud på din opgave!

Billig brunch ud af huset Odense

Når man tænker catering, vil nogen måske tænke “suppe, steg og is” som det første, men rent faktisk er det også muligt at få alverdens andre typer af retter og buffeter. Brunch ud af huset er helt bestemt en af de type buffeter, der er alt for undervurderet, hvis I spørg os.

Brunch er super lækkert, men skal man selv sørge for den, skal man altså stå ret tidligt op, hvilket mange ikke er super glade for. Heldigvis har flere og flere catering-leverandører fået øjnene op for, hvor god en idé det er.

I Odense er der allerede flere forskellige muligheder, hvis man ønsker at bestille brunch ud af huset. Det lækre ved brunch ud af huset i Odense er, at man ikke skal tænke på noget som helst selv – Maden vil blive leveret lige til døren, og du skal ikke tænke på noget som helst, efter du har bestilt maden du ønsker, her på Vitam.

Billig tapas ud af huset Odense

Tapas ud af huset er en rigtig lækker måde at forkæle sine gæster lidt, når de kommer til en reception eller komsammen, hvor det måske ikke er passende at servere tre retters menu med suppe, steg og is.

Det er de færreste, der i dagens Danmark har tid til at lave mad fra bunden, når det skal serveres til flere mennesker, end blot den nærmeste familie. Tapas er noget af det der kan tage rigtigt lang tid at lave, hvis man selv skal sørge for det hele. Tapas består jo af mange små retter, så der skal laves en række forskellige ting, fremfor et par salater, nogen kartofler og noget kød. Det kan godt være, der ikke skal laves så meget af hver ret, men det tager nu alligevel ret lang tid, at skulle sørge for tapas til 10-20 mennesker.

Tapas bliver ofte brugt til receptioner og forskellige sammenkomster, hvor man ikke ønsker den helt store forplejning, men rent faktisk kan man jo bruge tapas ud af huset i lige så mange henseender, som med alverdens andre typer mad.

Der findes flere forskellige muligheder for tapas ud af huset i Odense. Nedenfor har vi samlet et par stykker af dem – Hvis du leder efter noget andet mad ud af huset i Odense, kan du finde et større udvalg ved blot at søge på “Odense”.

Catering i Odense

Der findes mange forskellige muligheder for diner transportable og catering i Odense. Vitam samler alle catering-leverandører fra Odense, Århus, Kolding og resten af landet, så du nemt og hurtigt kan få det store overblik.

Hvis man skal holde en fest, kan det gøre utroligt meget for organisering af festen, at man bestiller mad udefra, som fx catering. Bestiller man maden, fremfor selv at lave den, har man en del mindre, at skulle bekymre sig om.

Når man bestiller mad til sin fest, er det både planlægning af menu, indkøb og selvfølgelig madlavningen man ikke skal tænke på. Bestiller man via Vitam, kan det være overstået på nogen få minutter, og du kan dermed gå mere i dybden, med de andre ting der skal planlægges – Eller du kan tage en slapper, fordi en af de største udfordringer nu ikke længere er på dit bord.

Vores catering-leverandører i Odense kan levere mad til mange forskellige arrangementer, som både barnedåb, konfirmation, fødselsdag osv. Nogen af leverandørerne har unikke menuer, alt efter hvilken fest der skal afholdes – Men du bestemmer selvfølgelig helt selv, hvilken menu du vælger.