Få 3 tilbud på billig mad ud af huset i Aarhus

Vi indhenter op til 3 tilbud fra gode restauranter, caféer og køkkener i dit område.

Få 3 tilbud på catering

Derfor skal vi hjælpe dig:

Du sparer tid

Du skal ikke bruge tid på at finde den rette leverandør - vi sørger for de kommer til dig.

Du sparer penge

Når vi indhenter tilbud til dig, ved leverandørerne, at de er i konkurrence og laver derfor et ekstra godt tilbud.

Det er gratis og uforpligtende

Vitam er en gratis formidlingstjeneste, derfor er dine tilbud 100% uforpligtende - det er op til dig, om du vil benytte dem.

Sådan får du dine tilbud:

1.

Udfyld formularen

Udfyld formularen og indsend din forespørgsel til vores partnere.

2.

Modtag 3 tilbud

Modtag og sammenlign dine 3 tilbud.

3.

Vælg tilbud

Vælg det tilbud der passer bedst til dig og dit arrangement.

Aarhus stiftstidende
Aarhus stiftstidende

Overvejer du at bestille billig mad ud af huset i Aarhus? Få 3 tilbud på maden til din fest her – det er gratis og uforpligtende!

Når man skal fejre et af livets helt store fester skal maden selvfølgelig også være i top. Derfor vælger mange festarrangører at bestille billig mad ud af huset i Aarhus, hvor man kan få mange forskellige kulinariske oplevelser alt efter hvilke ønsker man har. Uanset om du skal bestille billig catering i Aarhus til konfirmation, bryllup eller en barnedåb kan vi hjælpe dig med at indhente 3 tilbud på maden til din fest.

Billig mad ud af huset i Aarhus

Spar tid og penge på mad ud af huset i Aarhus – få 3 skræddersyede tilbud på mad til din fest. Ved at få tilbud på mad ud af huset i Aarhus kan du sammenligne tilbud fra forskellige spisesteder og finde det tilbud, som passer dig bedst. Husk det er 100% uforpligtende at få 3 tilbud på mad ud af huset i Aarhus – du bestemmer selv om du vælger at benytte dig af et af tilbudene.

Eksempel på billig brunch og tapas buffet i Aarhus

Mange Aarhusianere vælger at bestille en tapas eller brunch buffet. Der er stor forskel på prisen, smagen og publikummet til de to buffeter.

En brunch menu eller buffet består ofte af de samme elementer, men råvarekvaliteten og udvalget afhænger af dit budget. En typisk brunch buffet ser sådan ud:

 • Røræg
 • Bacon
 • Brunchpølser
 • Varm leverpostej
 • Røget laks
 • Ost
 • Marmelade
 • Rugbørd, flutes og franskbørd

Det er ved at blive meget populært at bestille tapas i Aarhus, når man skal holde fest. Det er lidt mere ekslusivt end en traditionel dansk buffet. En tapas buffet består typisk af nogle helt klassiske elementer såsom oste, oliven og foie gras. En tapas buffet kunne se sådan ud:

 1. Oliven tapenade
 2. Bruschetta med tomater
 3. Bruschetta med peberfrugttapenade
 4. Fyldte champignoner
 5. Fyldte auberginer
 6. Pollo al Ajillo – Kylling i hvidløg
 7. Chorizo

Hvis du vil stå for maden selv kan du se opskrifter på tapas-retter på arla.dk.

Inspiration til billig mad ud af huset i Aarhus

Billig catering i Aarhus til dit arrangement

Hvad enten du skal holde julefrokost, konfirmation, barnedåb, eller bryllup i Aarhus har vi spisesteder, som sidder klar til at give tilbud på din opgave. Da vi har et bredt udvalg af spisesteder i Aarhus kan vi helt sikkert også hjælpe dig med at få skræddersyede tilbud på maden til din fest.

Vi har tilknyttet mere end 100 restauranter, caféer og køkkener i Aarhus, som laver alt fra fransk, italiensk, græsk til traditionel dansk catering. Uanset om du skal have en konfirmationsmenu, konfirmationsbuffet, bryllupsmenu eller en moderne buffet har vi spisesteder tilknyttet, som kan give dig et godt tilbud på catering til din fest i Aarhus.

Billig brunch ud af huset Aarhus

Brunch er efterhånden ved at blive meget populært at bestille, når man skal holde fest i Aarhus. Det er ofte et billigere alternativ til både traditionelle buffeter og anretninger. Det er dog vigtigt at huske at brunch kan være mange ting. Det kan være en simpel buffet med æg, bacon, ost og pålæg, men det kan også være en luksus buffet med parmaskinke, suppe, hjemmelavet yoghurter, franske oste og andre delikatesser.

Når du bestiller brunch ud af huset i Aarhus behøver du ikke bekymre dig over at skulle tidligt op og afsted ind mod byen for at kunne nyde din brunch. Der er rigtig mange muligheder, når du bestiller brunch ud af huset i Aarhus da alle restauranter og caféer efterhånden tilbyder brunch catering.

Billig tapas ud af huset i Aarhus

Mange restauranter og caféer, som kan levere mad ud af huset i Aarhus, tilbyder også levering af tapas ud af huset. Især de spanske og italienske caféer laver lækkert tapas, da de er vant til at lave de små delikate retter i deres køkken. I takt med at tapas er blevet meget populært i Danmark har mange restauranter og caféer valgt at specialisere sig i billig tapas catering i Aarhus.

Tapas er super lækkert og ligesom buffeter er der næsten altid noget, som folk elsker. Tapas er et sikkert kort ligesom buffeter. Ulempen ved tapas er dog at det ofte ender med at blive relativt dyrt, da råvarerne ved de fleste tapasretter koster mange penge. En sortfodsskinke koster meget per kilo, og det er ofte noget, som forsvinder hurtigt fra bordet. 

Hvis man ikke vil bestille billig tapas catering i Aarhus, kan man selvfølgelig også vælge at bestille noget mere traditionel mad til festen. Generelt kan man sige at buffeter er billigere end anretninger. Hvis man både vælger at bestille en 5-retters menu og booker en herregård, ender man hurtigt med at betale over 100.000 kroner. I den modsatte ende kan man bestille en buffet og holder festen i hjemmet eller haven, og det kan ende med at betale mindre end 10.000 kroner alt efter hvor mange gæster der kommer.