Få 3 tilbud på billig mad ud af huset i København

Vi indhenter op til 3 tilbud fra gode restauranter, caféer og køkkener i dit område.

Få 3 tilbud på catering

Derfor skal vi hjælpe dig:

Du sparer tid

Du skal ikke bruge tid på at finde den rette leverandør - vi sørger for de kommer til dig.

Du sparer penge

Når vi indhenter tilbud til dig, ved leverandørerne, at de er i konkurrence og laver derfor et ekstra godt tilbud.

Det er gratis og uforpligtende

Vitam er en gratis formidlingstjeneste, derfor er dine tilbud 100% uforpligtende - det er op til dig, om du vil benytte dem.

Sådan får du dine tilbud:

1.

Udfyld formularen

Udfyld formularen og indsend din forespørgsel til vores partnere.

2.

Modtag 3 tilbud

Modtag og sammenlign dine 3 tilbud.

3.

Vælg tilbud

Vælg det tilbud der passer bedst til dig og dit arrangement.

Aarhus stiftstidende
Aarhus stiftstidende

Skal du holde fest i København? Få 3 tilbud på billig mad ud af huset i København ved at udfylde dette skema – Det er gratis og uforpligtende!

Vi har samlet de bedste spisesteder og køkkener i København, som tilbyder catering. Uanset om du skal bestille billig catering i København til konfirmation, bryllup eller en barnedåb kan vi hjælpe dig med at indhente 3 tilbud på maden til din fest.

Spar penge og tid på billig mad ud af huset i København

Der er mange penge at spare ved at indhente priser på mad ud af huset i København. Der er stor forskel på kvalitet, pris og service fra spisested til spisested. Der er mange muligheder, når man skal bestille mad ud af huset i København, da det er Danmarks største by. Ved at indhente tilbud på din opgave kan du hurtigt få et samlet overblik over de forskellige muligheder for din fest – det er personlige tilbud, som er skræddersyet til lige præcis din fest!

Eksempel på billig brunch og tapas buffet i København

Mange Københavnere vælger at bestille en tapas eller brunch buffet til deres bryllup, konfirmation eller fest. Der er stor forskel på prisen, smagen og publikummet til henholdsvis tapas og brunch

En typisk brunch buffet ser sådan ud:

 • Røræg
 • Bacon
 • Brunchpølser
 • Pandekager med sirup
 • Varm leverpostej
 • Røget laks
 • Yoghurt
 • Müsli
 • Ost
 • Pålæg
 • Marmelade
 • Nutella
 • Rugbørd, flutes og franskbørd

En tapas buffet kunne se sådan ud:

 1. Spanske oste
 2. Forskellige spanske oliven
 3. Brød
 4. Foie Gras terrine
 5. Friterede artiskokker med trøffelmayo
 6. Charcuteri
 7. Tørret parmaskinke med melon
 8. Grillet chorizo
 9. Mini brioche burger
 10. Basilikumpesto

 

Billig catering i København til dit arrangement

Uanset om du skal holde barnedåb, julefrokost, studenterfest, konfirmation eller bryllup i København kan vi hjælpe dig med at få tilbud fra 3 spisesteder. Vi har samlet over 100 restauranter, caféer og køkkener, som sidder klar til at give dig tilbud på catering i København.

De tilknyttede spisesteder har erfaring med alt fra konfirmationsmenuer, konfirmationsbuffeter, bryllupsmenuer, julefrokostmenuer og buffeter. Vi har køkkener, som kan lave alt fra dansk, fransk, græsk, italiensk og spansk catering i København.

Du sparer tid ved at få 3 tilbud på mad ud af huset i København af disse årsager:

 1. Du skal ikke bruge tid på at find interessante spisesteder – det gør vi.
 2. Du skal ikke bruge tid på at kontakte spisestederne – vi har udviklet et system, hvor din opgave automatisk bliver sendt til relevante spisesteder.
 3. Du skal ikke tid og energi på at holde styr på dine tilbud. Du får et let og overskueligt overblik over dine skræddersyede tilbud.

Billig tapas ud af huset i København

Tapas ud af huset kan være rigtigt lækkert, hvis man har brug for en lidt lettere anretning fremfor steg, kartofler og tilbehør. Tapas er små retter, hvor man så til gengæld får lidt mere forskelligt – Oprindeligt kommer tapas fra Spanien. Det betyder dog ikke at man ikke kan blive mæt!

Mange af de restauranter og køkkener der tilbyder mad ud af huset i København er nu også begyndt at kunne levere tapas ud af huset. Specielt i København har tapas vundet et godt indpas på markedet for catering. Der findes efterhånden en del gode steder, hvor der kan bestilles tapas ud af huset i København.

Tapas er super lækkert og ligesom buffeter er der næsten altid noget, som folk elsker. Tapas er lidt et sikkert kort ligesom buffeter. Ulempen ved tapas er dog at det ofte ender med at blive ret dyrt, da råvarerne ved de fleste tapasretter koster mange penge. Parmaskinke koster meget per kilo, og det er ofte noget, som mange gæster elsker!

Hvis du skal bestille tapas i København kan du få 3 tilbud på vores side. Vi hjælper over 6000 gæster med at finde catering i København hver måned – vi kan også hjælpe dig!

Billig brunch ud af huset i København

Der findes rigtigt mange leverandører, der laver mad ud af huset, som også tilbyder brunch ud af huset, hvilket gør det nemt at finde den rette leverandør. Hvad der til gengæld kan være svært er at finde den bedste leverandør til lige netop det selskab man inviterer. Der findes efterhånden så mange forskellige virksomheder, der kan levere brunch ud af huset i København at det kan være svært at vælge. Brunch er en af de typer af catering i København, som har vokset hurtigst indenfor de senere år.

Hvis du vil spare penge kan du lave brunch selv. Arla.dk har lavet en oversigt over brunchopskrifter. Se dem her.