Få råd til brylluppet – Tag et kviklån

Det er dyrt at holde et bryllup. Når man planlægger et bryllup bliver man hurtigt overrumplet af alle de store udgifter. Man skal betale for luksusmad til 100 personer, selskabslokale, tøj og bryllupsrejse. Det løber hurtigt op! 

I et almindelig bryllup for 100 personer betaler man ofte for:

  1. Mad – Ofte 400 kroner per kuvert. Det vil sige 40.000 DKK.
  2. Drikke – 50 flasker vin og forskellige læskedrikke. 10.000 DKK.
  3. Bryllupskage – 100 personer – 6.450 DKK.
  4. Leje af lokale – 10.000 DKK.
  5. Kørsel fra kirke til lokale – 1.000 DKK.
  6. Tøj – 25.000 DKK.
  7. Ringe – 15.000 DKK.
  8. Dekoration – 5.000 DKK.
  9. Underholdning – 25.000 DKK.
  10. Bryllupsrejse – 40.000 DKK.

Det er i alt 177.450 DKK. Du kan læse mere om bryllupsbudgetter her. Det er rigtig mange penge, som de færreste har mulighed for at betale uden varsel. Der findes en række måder, som man kan bruge til at finansiere større udgifter som et bryllup er. Du kan spare op, tage et banklån, få en kassekredit eller tage et kviklån.

At tage et kviklån er ikke nødvendigvis en dårlig beslutning – der findes billige kviklån, hvis man leder de rigtige steder.

Et billig kviklån til dit bryllup

Laan-service.dk er en ny hjemmeside, hvor man kan sammenligne og finde de billigste kviklån på nettet. Det er en service, som er skabt til dig, der skal finansiere forbrug, betaling af regninger eller lignende.

Det er de færreste, som ved at man kan få kviklån med en rente ned til 6,9%. Det er en lavere rente end de fleste banker kan konkurrere med. Der er derfor langt fra det billede, som man får, når man ser luksusfælden, og til de kviklån, der findes på nettet. Selvom der findes kviklån med renter på over 20% er der langt flere kviklån, hvor renten er under – også selvom du ikke har den bedste kreditværdighed.

Som med almindelige banklån er det selvfølgelig bedre at spare sammen og dermed undgå at indgå en låneaftale og betale renter, men realiteten er bare at det kan tage lang tid at tjene penge til at finansiere et bryllup.

Vi ønsker dig et fantastisk bryllup!

Skriv et svar